2014-01-02
Happy New Year!! 今年我地嘅openrice目标系成为卓越食家, 所以要努力写下post啦星期六想揾间餐厅食个fine lunch, search search 下揾倒e间, 好似几好, 就book左12点半开餐12点半去到, 无咩人. 餐厅有两层, 我地就坐系上面个层, 好似包场甘XD环境真系几好星期一至日都有set lunch, 价钱由$118起, 有面包, 汤, 主菜, 饮品同甜品, 都几丰富面包热辣辣, 加埋个蒜蓉sauce同芝士粉, 好好味呀!!!个汤望落去好似好浠, 但原来都几多料, 都ok!忌廉汁意大利云吞. 佢用嘅系小云吞, 入面系肉, 个忌廉汁creamy得黎带d酸, 超好味香草芝士南瓜pizza. d 南瓜脆脆地, 几得意. 有好香嘅芝士味. 整体配搭几有新意! 芒果布丁. 里面真系有芒果肉!! 味道就似芒果mousse, 比较软身嘅, 都好味! 连杯ice lemon tea 都出奇地好饮, 我地怀疑系因为佢嘅糖浆特别好满意嘅一个星期六午餐
星期六想揾间餐厅食个fine lunch, search search 下揾倒e间, 好似几好, 就book左12点半开餐 12点半去到, 无咩人. 餐厅有两层, 我地就坐系上面个层, 好似包场甘XD 环境真系几好
面包热辣辣, 加埋个蒜蓉sauce同芝士粉, 好好味呀!!! 个汤望落去好似好浠, 但原来都几多料, 都ok! 忌廉汁意大利云吞. 佢用嘅系小云吞, 入面系肉, 个忌廉汁creamy得黎带d酸, 超好味 香草芝士南瓜pizza. d 南瓜脆脆地, 几得意. 有好香嘅芝士味. 整体配搭几有新意! 芒果布丁. 里面真系有芒果肉!! 味道就似芒果mousse, 比较软身嘅, 都好味!
好满意嘅一个星期六午餐