见到呢个lounge搬左去新既楼层同做左大装修之后都冇人update过,所以今次专登衬航班delay既空档入黎参观下!相信大家都知道如果攞住D乜乜信用咭又或者系银行既乜乜理财客户都可以免费入黎呢度。虽然系咁,可能因为系闲日既中午,所以人都唔算太多,非常之宁静舒服!鱼蛋粉︰绝对系必食之选。以「免费午餐」既质素黎讲绝对系喜出望外,粉既质素虽然只系一般,但要赞既系潮州鱼蛋真系够晒弹牙,摆埋落咖喱鱼蛋落去一齐食真系超正!Crepe︰一般般啦,都系果句,lounge既质素唔可以要求太高,口感一般叫做OK。攞只碟埋去佢会俾个crepe你,其他好似cream呀、杂果呀朱古力酱果D全部DIY搅掂!其他小食︰特别要提既系D小食,虽然自家制蛋糕同D咖喱角认真麻麻,但要提吓佢既葡挞真系唔错,因为系「晒灯」既关系,就算食得出一早整定晒都重有D微暖既感觉!至于鱼肉烧卖呢…我会觉得街边同埋便利店果D重好食!是关呢度净系提供豉油,冇提供辣椒油,所以食落去真系差咁D!总括黎讲,如果对食物冇乜要求,只系想喺上机前松一松,揾个经济得黎又坐得舒适既地方,呢度绝对系不二之选。食物总类方面,呢度更加比同一个集团喺机场另外一面个

总括黎讲,如果对食物冇乜要求,只系想喺上机前松一松,揾个经济得黎又坐得舒适既地方,呢度绝对系不二之选。食物总类方面,呢度更加比同一个集团喺机场另外一面个lounge(即系一过security check之后果个)要多添!
2015-09-09
午餐