2021-11-04 437 浏览
放工后同成班朋友一齐聚会,朋友介绍之下嚟咗呢一间日式烧肉店,入到黎未上菜嘅时候感觉已经相当唔错,店舖内嘅环境十分舒服同埋加埋少少昏暗嘅灯光,适合朋友聚会一齐倾吓计吹吓水!今次我哋嗌咗海鲜拼盘同埋数款和牛,首先讲吓海鲜👍🏻我哋嗌左鲍鱼,巨型带子同埋鱼鲛。不得不说鲍鱼10分不错,味道鲜甜同埋10分新鲜,如果钟意食海鲜嘅一定要试!另外带子方面,味道亦都系相当鲜甜同埋口感好丰富✌️,鱼鲛我哋唔小心烧㶶咗少少🤦🏻‍♀️,所以有少少少少㶶味🤦🏻‍♂️。至于肉类方面,和牛基本上系必食,大大块之余,油脂分布十分平均,牛控必定要试!!薄切牛舌都好推介,摆落去烧一阵就已经差不多,爽口感觉几唔错👍🏻店员都好详细同我哋介绍每一款嘅肉类同埋食法,仲有两个酱汁,一个系for肉类去点,另一个系for 海鲜去点,相当仔细!拍拖或者三五知己过嚟聚会,必定要试一试👍🏻

拍拖或者三五知己过嚟聚会,必定要试一试👍🏻
鱼鲛
鲭鱼