2024-10-31
依间餐厅嘅环境几好 幽暗得黎又有一盏可转换灯光嘅枱灯 比你配合返吾同气氛😉 食西班牙菜当然少不了多士配橄榄油 简简单单又开胃🇪🇸🍀传统西班牙蛋饼配风干火腿份量岩岩好够两个人分享 蛋饼口感厚实 可以食到薯仔粒嘅口感🥔 另外仲加左芝士系薯仔嘅入面 令到味道更加香浓🧀 再配埋风干火腿 增加口感同味道层次感 几开胃😙🍀蟹膏酿西班牙饭满满嘅蟹膏布满系蟹壳表面 见到都已经流晒口水🤤 蟹膏表面仲有少少鱼子 增加爽脆嘅口感 再增添一啲鲜咸☺️ 饭粒口感恰到好处 有少少咬口 连埋蟹膏鱼子一齐食 味精好浓郁😍🍀蕃茄辣汁煮蚬蚬嘅份量超级多 钟意食蚬嘅我地见到一大碟即刻好开心🤣 蕃茄辣汁好惹味 大大粒嘅蚬肉吸晒啲汁好正🤩🍀炸卡津薯条食下啲主食又食下啲炸薯条 食咁多自己钟意嘅食物好满足🍟🍀万圣节特饮一望杯无酒精饮品已经充满万圣节气氛🍸 望落鲜红色 但饮落口其实只系雪碧黎架咋😝
🍀传统西班牙蛋饼配风干火腿
🍀蟹膏酿西班牙饭