2024-12-04 89 浏览
妈妈表示好想食西班牙嘢咁爸爸上网睇旺角有一间西班牙嘢食装修几靓,而且食物都好似几好所以一于去试吓门口已经有影相位入到去觉得个环境都几舒服我哋就嗌咗几样嘢食试⭐️西班牙小青椒:西班牙嘢一定要食小青椒,少少盐再加埋橄榄油嚟烤,青椒表面脆但入面不会太干⭐️野生红虾配芥末青苹果:红虾新鲜,配埋个芥末青苹果,好醒胃⭐️意大利香草包: 焗得好松脆,好香⭐️美国安格斯封门柳(8安士): 整得劲靓,个牛有牛味,而且个生熟程度岩岩好⭐️海鲜西班牙饭:材料丰富,每粒米都包住酱汁,不会过咸,好食⭐️鹌鹑髀: 因为㟲啲见到鹌鹑髀上枱,就2眼发光🤣🤣之后一啖一啖咁食到津津有味🤭🤭⭐️西班牙水果酒(jug):又系一样食西班牙菜必叫嘅野饮,好易入口总括嚟讲,呢度嘅嘢食都几好食环境坐得有舒服!
妈妈表示好想食西班牙嘢
所以一于去试吓

门口已经有影相位
入到去觉得个环境都几舒服
我哋就嗌咗几样嘢食试

⭐️意大利香草包: 焗得好松脆,好香

总括嚟讲,呢度嘅嘢食都几好食
环境坐得有舒服!