2024-06-28 25 浏览
大食懒薯薯🍠行到边食到边🔥🔥🔥三刷‼️三刷‼️一听到放学去食放题就好开心🔥又有得食雪糕🍦又有得无限系甘食 今晚黎到荃湾既大鸿辉中心简称饮食天堂🔥🔥呢度装修环境特别靓啊 周围都好阔落👍🏻👍🏻手机📲下单 非常方便👍🏻我哋选择系套餐A77品真系劲多野食 😼适合小朋友食嘅嘢都唔少自己食咗两个乌冬 手卷 粟米 炒蚬 炸物 食到同我讲好饱😆个嘴都未停过😎阿!刺身好新鲜 虾好大只 最重要系呢度款式好多呢度嘅一品料理都好好食 例如 个花胶真系好大好大块菠萝从来未令我失望 真系劲甜(地瓜球简直系番薯最爱😍出边仲有自助巴 味道可以去食前菜沙律水果 仲有热辣辣嘅汤过10款嘅饮品 包罗万有嘅甜品 仲有爆谷(I机呀 雪糕机清酒机全部都系自助式📌🩵🩵🩵服务味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️价钱⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️五星好评阿⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
大食懒薯薯🍠行到边食到边🔥🔥🔥

呢度装修环境特别靓啊 周围都好阔落👍🏻👍🏻