早几年去过一次,当时都ok嘅,但因为唔太啱食就冇再去。最近屋企人见到佢个广告,话想去食,就book左位。环境:但今次一上到去就发现有一阵古怪嘅味道带到我地去个位到,就见地下同用嚟做间隔嘅幕帘,有好多污渍同好多尘因为𠮶日摆咗好几围,所以成间铺头俾人放咗好多隔木板,引致到成间舖头都觉得好暗服务:个经理都算几好人嘅,畀我哋自己拣枱,因为到个阵都唔算多人。但系问啲姐姐有冇圆椅佢就话冇,但后尾我食食下饭见经理叫姐姐拎圆椅比其他客佢就有其实一坐低我见隔离枱都有畀热水同盆,好似酒楼咁畀我洗野,但唯独我个枱冇,我屋企人要自己去拎食物:点心𠮶啲系ok嘅,同正常酒楼差唔多,系排骨好多碎骨出面自己拎嘅炸物方便就几好食,鸡软骨同埋鸡翼都好好味。薯角就冇咩味。 照烧鸡肉串食落口一pat pat火锅就唔得啦,沙嗲汤都可以冇味嘅,自己出左去拎一碗沙嗲酱落去先好少少。其他火锅嘢食都唔太好,不过呢个价值野食方面算系咁。总结:唔会再去第二次

环境:
但今次一上到去就发现有一阵古怪嘅味道

服务:

食物:
点心𠮶啲系ok嘅,同正常酒楼差唔多,系排骨好多碎骨

出面自己拎嘅炸物方便就几好食,鸡软骨同埋鸡翼都好好味
。薯角就冇咩味。 照烧鸡肉串食落口一pat pat

火锅就唔得啦,沙嗲汤都可以冇味嘅

总结:唔会再去第二次
2023-07-08