2022-12-16
年尾清大假同屋企人食好少少,拣左呢间位于荃湾既苏潮韩海火锅私房菜,最近做紧7折优惠,另外like 社交平台再送小食椒盐粟米一客,咁抵食一于擦餐劲既~✨鲜茄罗宋汤底 ($128)汤底拣左鲜茄罗宋汤底,汤底超足料落左好多番茄,未打边炉前先饮碗头啖汤,口感清新好饮过出面西餐既罗宋汤多多声呀✨上等手切安格斯牛小排 ($268)手切肥牛都有好多选择,我就拣左佢地既安格斯牛小排,油脂分布平均,食落牛味浓郁,同番茄汤底好夹✨哈虾油条 ($78)呢个哈虾油条改名好特别,系将虾胶酿落油炸鬼,虾胶好弹牙,同油炸鬼一齐食好match✨椒盐粟米 ($68)Like餐厅既社交平台page就有得送既椒盐粟米,够哂香口,同朋友打住边炉食香口小食就最开心✨手打四宝丸 ($88)手打四宝丸都好出色,每款都好弹牙,卖相又好精致,推介✨农家野菌 ($58)其他配料我就拣左水鱿同野菌,两款都好高质,饮品叫左佢地既百香果特饮,仲要系King size,岩哂我呢个水怪啦
✨鲜茄罗宋汤底 ($128)
✨上等手切安格斯牛小排 ($268)
✨哈虾油条 ($78)
✨椒盐粟米 ($68)
✨手打四宝丸 ($88)
手打四宝丸都好出色,每款都好弹牙,卖相又好精致,推介
✨农家野菌 ($58)