2021-11-02
好味指数😋😋😋回头指数 ⭐️⭐️开心指数🤗🤗呢次食放题系朋友订位嘅,因为系黄金时段,$239 一个人,加埋10%系$263 一个人!佢可以加$118 任食生蚝、海胆带子、1664同朝日啤酒!另外仲有大闸蟹放题,冇特别留意价钱,好似$4xx,不过我哋觉得短时间内要不断拆蟹好攰,都系食返基本放题,或者去到再睇下up 唔up grade!一开䢂门,先吓一吓,原来咁细间嘅,都几挤逼wor!见到咁嘅环境都唔想upgrade 啦!食返就咁日泰放题!呢间店系用手机落单,发现原来唔upgrade 的话,所有含有海胆嘅食物都「声称」售罄 !😤跟住有D 食物份量指示清晰,有D 又好唔清!例如佢有写三文鱼加州卷(件),呢个明丫,即系一小件,而软壳蟹卷,又冇写,个图系一碟… 原来都系一小件😂当然先叫🍴刺身拼盘,见大部分人写佢嘅珍宝赤虾好新鲜,嚟到时又见到好一般,唔新鲜到有一只系放弃咗冇食😔其他鱼生亦都冇其他人写得咁好,系好一般,尤其希灵鱼,食得出完全唔太掂!成盘只有北海道角螺系比较okay!第一次食日式放题连个刺身拼盘都食唔完,摆咗好耐都唔想再食,叫人嚟收咗佢!!炸物相对比较正常,🍴八味黄金豆腐、🍴七味鸡软骨、🍴
回头指数 ⭐️⭐️
开心指数🤗🤗
炸物相对比较正常,🍴八味黄金豆腐、🍴七味鸡软骨、🍴日本番薯仔天妇罗、🍴芝麻炸鸡翼系好食嘅~
佢都有D 泰式嘢食嘅,🍴泰式烧元贝、🍴泰式虾饼、🍴泰式鱼饼、🍴泰式酸辣凤爪、🍴泰式生虾,都算唔错!
甜品呢~ 好似好多选择,样样都细细杯,不过味道就好一般!如果你系食榴梿的话,佢嘅榴梿糯米糍系okay,同埋榴梿雪条都几香几好味!
因为所有嘢卖相好一般,所以都冇咩心机再影相!见场内大部分人都食大闸蟹,可能大家都劲专注用心食蟹,对其他嘢要求唔太高吧!
店员会攞住一个大铁碗收碟,因为张台细,都算收得几快!呢间其实都几多人食,直头连一出电梯位填写安心出行张台都开埋嚟俾客食嘢,我又真系估唔到有人肯坐!做人真系咁冇要求咩?🤷♀️
其实咁样嘅价钱,会有好多其他选择,可以坐同食得更舒服嘅,食物质素更好嘅!用放题价钱只有炸物同几款泰式嘢… 加埋唔够10款好食,性价比就比较低,应该唔会再返嚟食~