2019-08-22 2346 浏览
揾食贴士:一定要订位,仲要留意佢有同个别揾食平台做优惠,分钟钟做紧75节添!同事话中西日式都食到闷闷地,难得俾我地揾到间充满异国风情的餐厅,仲要揾到个劲抵的优惠,于是揾食兵团一行三人即日订位。12点仲可以订到1230的位置,真系无得顶。如果即庆饭局,又有一定人数,可以考虑。先讲环境,可能都系特别小小的菜式,所以客人唔多。除咗我地仲有2枱客人,所以我地同其他客人有一定距离,呢点真系唔错。因为有时讲吓八卦嘢都唔使咁尴尬。气氛同布置都一流,好静,而且布好有中东风情。跟住系服务,虽然我地用订位平台订订位,又系食set lunch (set lunch都有折),但系都好好服务,上菜速度快,而且乐于回答问题,真系好好。跟住讲食物,我地三个人叫咗三个餐,有串烧羊肉,串烧鸡肉同乳酪鸡肉。我只食咗串烧羊,虽然烧得好深色,但真系唔系烧焦咗!唔使惊串烧每份两条,大约一只筷子咁长。再跟一碟沙律拼鹰咀豆泥拼比得包及falafel。单尾有甜品同mint tea 或中东式咖啡。由头盘到甜品都好有质素,沙律新鲜,炸fafel唔油腻。甜品唔太甜,而且好脆。我选咗mint tea 好香唔系茶包茶,同事的咖啡香之余仲劲提

气氛同布置都一流,好静,而且布好有中东风情。

串烧每份两条,大约一只筷子咁长。再跟一碟沙律拼鹰咀豆泥拼比得包及falafel。单尾有甜品同mint tea 或中东式咖啡。由头盘到甜品都好有质素,沙律新鲜,炸fafel唔油腻。甜品唔太甜,而且好脆。我选咗mint tea 好香唔系茶包茶,同事的咖啡香之余仲劲提神。

总括嚟讲系十分好的用餐体验,但系佢一定要你入会,如果你系好讲私隐,唔想俾资料人,就要谂过啦。
前菜
串烧羊