2025-01-28 0 浏览
呢间cafe 系其中一间The world’s 100 best coffee shop,佢哋咖啡系house blend~今日饮嘅Latte带nutty香,入口顺滑。在风味上,酸度较低且柔和、苦味适中,咖啡香气四溢。另一杯非咖啡饮品系Earl Grey Chocolate ,系饮到两个layers,一层系香浓的朱古力,另一层系带有橘子香的伯爵茶,两者融合,几match~Avocado Salad好多牛油果、蕃茄,份量都几大碗,食完好饱肚但又不会有腻的感觉。味道唔会好乏味,因为有芝士、柠檬醋酱调味,清新好吃。Keto Tiramisu Rollcake呢款卷蛋内里唧满忌廉,带有诱人的Tiramisu香气,下午茶/饭后甜品就最适合,而且仲有宇治抹茶味~环境都算静,可以工作~

Avocado Salad

Keto Tiramisu Rollcake

环境都算静,可以工作~