餐厅: La Serre
资讯:

2021-10-26 70 浏览
•La Serre•La Serre选址观塘海滨,玻璃屋设计加上店外抢眼嘅吊灯装饰,环境正到晕❤️店内摆设亦有心思,好适合收工或者放假嚟chill 吓🤟🏼🌀蟹肉牛油果他他色彩缤纷,蟹肉同牛油果嘅配搭口感细腻,伴碟沙律加上油醋汁份外开胃🌀焗雪鱼柳配香茅椰子汁带点东南亚风味嘅焗雪鱼柳配香茅椰子汁,将香茅加上椰汁煮成酱汁,感觉新鲜既发挥香茅本身独有嘅香味,画龙点睛再加上清新嘅椰子汁,味道层次丰富雪鱼肉质结实,食落颇有满足感,伴碟炸到金黄色嘅薯仔粒粒亦非常吸引,从细节位都感受到餐厅设计餐牌嘅心思❤️🌀Italian Chocolate Milkshake好易入口嘅一款cocktail🍹香醇浓滑的Bailey加入朱古力奶昔,先感受到朱古力嘅香滑,随后散发阵阵酒香,另有一番风味
•La Serre•

🌀蟹肉牛油果他他