2021-08-06 69 浏览
网上订座赏积分, 我约左老公同朋友一共3人 , 我到场先入座 , 有D口渴所以问侍应要水 ,  转头侍应拎支玻璃水樽来问要唔要呢款水?  我话要....但原来要计钱 , 所以唔要了......等齐人就叫套餐 ,  我留意隔离枱食紧威灵顿牛柳 ,  个外型好特别所以叫 ,  我老公叫羊架 , 朋友叫猪鞍架 , 餐汤龙虾汤话好浓味 , 牛肝菌忌廉汤好滑 , 有多士伴汤好香口 , 法国鹅肝正..... 威灵顿牛柳个酥皮外皮连埋牛柳食好香口.... 好有咬口.....老公要我尝一口羊架 , 始终有D苏味, 我接受唔到 , 朋友既猪鞍架都好味......我地要一碟芝士薯条 , 原本有个德国肠加薯条既小食拼盘 , 但系惊太饱食唔晒 , 所以只叫芝士薯条.....点知唔够喉....餐后侍应话跟餐有雪糕 ,  系自家制既开心果雪糕 ,  不过size基本系日式放题附送既雪米糍咁大粒 总括个餐满意 芋

总括个餐满意

干邑龙虾汤