2021-10-28 216 浏览
位置黎讲唔算太就脚,不过食完觉得真系好值得黎! 外观好加分,入面装修好靓!感觉都好chill 😙😙📍small plates : clams 个汁系用cream同埋white wine ,仲有smoke paprika。食落好香,有好少既辣度,clam既份量都好多,侧边有面包比你配,作为开胃菜黎讲都几唔错!📍seafood tagliatelle 第一啖食落去好惊艳!因为佢个汁劲重龙虾味,系每条意粉都充满呢个source,但又唔会太杰。里面有虾、尤鱼,所以食落好重海鲜味。真系忍唔住一啖接一啖。📍steak tagliata 🥰🥰个人黎讲最钟意呢道,叫左medium rare ,个牛扒系有种入口即融既感觉!个薯容都系世界级好食,好creamy,好重牛油香!📍tiramisu 呢个都好好食,份量都算多,同朋友share岩岩好。

📍small plates : clams

📍seafood tagliatelle

📍steak tagliata 🥰🥰

📍tiramisu
呢个都好好食,份量都算多,同朋友share岩岩好。