第三站

Station 3 Cafe
2019-04-10 37 浏览
今日咁啱同朋友出开来旺角 想揾个地方坐下倾吓计食晚饭 唔想太赶,朋友就揾咗呢个Cafe一于上嚟试吓😆上到嚟见到环境好大, 整体系白色格调 店员都系年轻有活力。坐低见到个Menu其实都唔算好多选择,一个set dinner Menu 外加一份主要系饮品同埋小食。 我同朋友分别叫咗两份set dinner 加两个小食同两杯茶。呢杯系我叫嘅戴安娜花茶,入口清淡 有薰衣草同洋甘菊香味 反而唔觉太重玫瑰味。另外一杯我朋友叫嘅系蓝苺果茶,入口酸酸地偏甜好重蓝莓味。另外两个小食分别叫咗蜜糖鸡翼同埋松露薯条,蜜糖鸡翼好正 好香蜜糖味 鸡翼啲皮嘅边位好脆口。松露薯条都够香 上枱热辣辣 够脆,建议尽快食用如果唔系放耐咗会淋身。另外两份煮食分别叫咗两个Risotto , 一个系黑松露带子 另一个系西班牙烟鸭胸。上枱两份卖相都唔差,个人比较钟意食鸭胸个个,酸酸甜甜好开胃。呢度除咗嘢食同饮品之外,仲有好多唔同嘅board game & card game 可以玩。 啱晒一班朋友上嚟吹水食饭玩游戏,地方阔落坐得舒服 价钱收费唔贵,值得一黎嘅地方
上到嚟见到环境好大, 整体系白色格调 店员都系年轻有活力。

另外一杯我朋友叫嘅系蓝苺果茶,入口酸酸地偏甜好重蓝莓味。