2018-07-28 184 浏览
难得嚟探朋友,梗系要食返啲地道嘅食物啦!呢个地方平时比较少来黎,而且佢新装修咁,但门面怀旧嘅风格,对脚不由自主咁行咗入去了🤣一张张大排档嘅折枱,环境够晒光猛。而且地方干净企理 印象分大增😊见唔见到佢哋嘅墙上面都系一啲旧香港嘅特色照片,边睇边食❤️ 而且店员介绍可以叫埋隔离肉饼哥嘅食物,即系坐低一个地方可以食到两间餐厅嘅嘢食,都真系几抵食㗎!花胶鸡髀米线加白鱼蛋 蝴蝶腩,超级足料!不过汤底味道较淡,但系感觉就非常之健康,因为饮落去一啲都唔咸。最惊喜嘅系个白鱼旦非常之qq,而且好香嘅鱼鲜味,非常之有惊喜呀😍😍佢哋嘅蝴蝶腩炆得够晒淋,而且非常之大旧, 真系几好味㗎😋😋唔使讲一睇都知花胶又系好大旧,不过味道较淡,建议可以浸到最后先食。食完之后觉得黏黏地,好养颜❤️酸辣米线,但系我哋拣嘅小辣都真系有啲辣㗎🤣所以唔系太食得辣嘅朋友,就留意返个辣度啦❤️而且呢个汤底真系几惹味,呢个价钱都真系几抵食㗎!配料方面都正常, 而我最钟意就系佢哋嘅卤水鸡翼,非常之入味😊辣味薯条炸到香脆可口,而且唔会好扁身 同 唔会好油腻。不过辣味就争咁少少😋呢个超级邪恶嘅黄金炸鱼皮真系 真系 真系好大碟同好大旧㗎😁😁我哋两个人都食

佢哋嘅蝴蝶腩炆得够晒淋,而且非常之大旧, 真系几好味㗎😋😋

呢个超级邪恶嘅黄金炸鱼皮真系 真系 真系好大碟同好大旧㗎😁😁我哋两个人都食唔晒,不过佢就偏向油。所以食嘅时候真系有心理准备,好大机会食唔晒㗎🤣

整体嚟讲都真系几抵食㗎!价钱一啲都唔贵,份量大大碟,包你捧住个肚嚟捧住个肚走😁