Doubleshot今日同best fd去食下午茶,呢间Cafe系OpenRice好受欢迎,决定去试吓。.我想讲呢间啲员工服务态度超级好😻一入到去就有员工带你为仲好好笑容😻亦会介绍成个餐单有啲咩食同推介👍🏻收碟嘅时候都会同你讲几句,问你啲嘢食啱唔啱口味👍🏻👍🏻👍🏻环境都非常舒服💓💓.我哋叫咗一个套餐Lunch special (3款小食)Fried potatoes❤️佢系我食过最好食嘅炸薯条!佢将薯仔切片再合成嘅薯条,配埋黑松露酱同埋秘制酱汁真系好好味,佢唔会油,我同朋友劲快就食晒。House-smoked salmon❤️呢个烟三文鱼你平时食嘅更香同埋有种入口即溶嘅感觉,想无限咁食😂😂Katsu Sandi❤️呢个系猪扒三文治,系餐厅招牌菜之一,面包查咗牛油同沙律酱,再加埋猪扒😍😍.我就嗌左Latte ❤️朋友就嗌左Iced chocolate❤️两杯饮品都好饮,但相比起小食,小食分数会更高👏🏻👏🏻.最后我哋叫咗一个Burnt cheesecake❤️,两个share几啖份量啱啱好,佢个蛋糕暖暖地,又滑身,非常好味🥰🥰🥰
Doubleshot
我哋叫咗一个套餐Lunch special (3款小食)
Fried potatoes❤️
House-smoked salmon❤️
Katsu Sandi❤️
两杯饮品都好饮,但相比起小食,小食分数会更高👏🏻👏🏻

2020-03-16
  • Burnt Cheesecake