2023-07-05 27 浏览
今日约咗朋友去旺角食lunch,呢间餐厅一直都好想试,大约12:45去攞位,好好彩,唔驶等就有位。餐厅布置简单优雅,感觉舒适。美国BBQ酱烧猪仔骨薯格焗香后很惹味,BBQ酱入晒骨,猪仔骨肉不过厚,份量偏多,猪仔骨煮得很好,好容易切开,但可以保持肉的质感和味道,有烧烤的感觉,配菜的薯格脆口,必食之选👍🏻芒果鲜虾和风柚子沙律芒果较清新,甜度合适。沙律面洒上大量芒果同大虾🍤,在以日式柚子汁同沙律菜一齐捞匀,食落感觉好清新!呢个Little Lucky有蝶豆花汁梦幻蓝色非常吸引,色就变成漂亮的粉紫,调出超级浪漫的柠檬汁及Soda水,甜甜的,大爱! ❤️我仲偷朋友杯Blue Sky试喝了一口 ,味道不错,rum同vodka两者都很平衡,加埋pineapple juice亦不会苦涩。呢度环境唔错,食物也很好呢!误打误撞嚟咗呢间餐厅,都几有惊喜,好食,会再来❤️食物很大份, 饮品选择也很多, 环境也很舒适宁静, 很适合和朋友一边聊天一边慢慢地吃!
美国BBQ酱烧猪仔骨薯格
芒果鲜虾和风柚子沙律