第三站

Station 3 Cafe
带住一个小朋友出街麻烦,带埋佢去食嘢仲麻烦,要揾间坐得舒服,又要啲嘢啱佢食😩呢度嘅环境好好,啱啱好可以安排一个角落头俾我哋坐❤️有个大单边窗,蓝色嘅天空白嘅色梳化,个环境好舒服好靓🥰🥰。仲有好多大富翁之类嘅游戏提供,一班朋友黎玩都唔错,佢有间大既VIP Room👫🏻👭🏻👫🏻👬🏻👫🏻呢度有好多种类嘅饮品,花茶、咖啡、乳酪、沙冰甚至奶昔都有,小朋友一定好钟意奶昔☺️就咁叫一杯其实都唔贵。另外食物以小食同埋套餐为主。有小朋友喺度薯条鸡翼一定走唔甩,套餐包一杯$38既野饮,特饮都只系补返差价。仲可以加$35追加沙律同甜品🍮嘢饮都算好大杯,味道浓厚,又唔会一大杯冰,小朋友好中意。芒果奶昔特浓朱古力松露薯条 $56蜜糖鸡翼 $52新鲜炸出嚟,系好粗𠮶啲薯条☺️,好脆又有咬口加上黑松露嘅味道好香,小朋友点晒成碟茄汁。🤣鸡翼又五只,只只都大大只,不过如果多几只感觉抵食啲,小朋友食到唔够食。香甜既蜜糖味,鸡翼入边都唔会太干,好juicy!黑松露带子鲜菌烩意大利饭 $122依个好味😋黑松既味道好出同芝士夹埋一齐好好味,成个饭好creamy,饭粒岩岩好唔会好硬,我钟意呢个质感。当然有啲人会钟意食硬身啲。

嘢饮都算好大杯,味道浓厚,又唔会一大杯冰,小朋友好中意。
芒果奶昔
特浓朱古力