2024-04-09
将军澳南呢间多国菜餐厅真系好受欢迎,平日夜晚都好多人。唔单止菜式丰富好味,而且环境舒适坐得舒服,岩晒三五知己聚会。首先要讲嘅就系前菜吞拿鱼他他,吞拿鱼加上泡菜茄子蓉,配搭新鲜又特别,估唔到味道都几夹,好有层次👍🏻蟹肉蕃茄意粉好好食,意粉煮得弹牙有嚼劲,配上味道浓郁既蟹肉同埋香浓嘅蕃茄酱汁,味道鲜美,令人食指大动,每一口都带嚼劲同埋滋味🦀美国安格斯肉眼系招牌菜,肉眼煎得刚刚好,外层煎得微焦,内里肉质鲜嫩多汁!配上香浓嘅蘑菇汁,味道更加浓郁,真系令人回味无穷!而且佢嘅肉眼份量十足,食得好过瘾🥩饮品方面我地拣左Mocktail:Frizzle Swizzle同Navigator,前者系百香果饮品,清新酸甜,非常解渴;后者系苹果青瓜饮品,带嚟一阵清新嘅口感,好适合夏天饮!唔饮酒嘅朋友可以试下呢两款无酒精饮品🍹