2025-01-01
今日黎到MUE MUE 食泰菜🤤一入到去环境好靓,坐得好舒服,呢间餐厅都好啱用嚟庆祝特别节日💕💕❤️2个人食左6 样野☺️☺️好饱好满足😆✨咸蛋黄青木瓜沙律$68呢个前菜,酸酸哋好开胃,好清新嘅沙律🤤✨炭烧少嗲鸡串$98串烧配咗个汁,鸡肉烧得啱啱好,入口嫩滑,配埋个酱汁好好食💕❤️🤤✨泰皇海鲜冬荫功(半例)$168由于两个人叫咗咁多嘢食,冬阴功汤就叫半份,但一上嚟份量都好足,好足料嘅海鲜,个汤都唔会话好油腻,都系酸酸甜甜好开胃,好好饮🤤✨咖喱原只虎虾球$268咖喱味道好浓,好惹味,虾球大大只,好好味😋大推呢个🙌🏿✨原个菠萝炒饭 $268个饭一上枱,好香,见到好足料,一入口饭好软糯,食唔停手,平时点食淀粉嘅我,都食咗两大碗🤤🤤🤤大推✨雪糕芒果糯米饭$138芒果糯米饭一上枱,卖相好特别,同一般嘅芒果糯米饭唔同,佢份量望落都大啲,同埋卖相都几靓,食落口芒果好新鲜好甜,但嘅质感都系好软糯弹牙,加埋椰浆同啲脆脆,个芒果雪糕,都好好食唔系𠮶种甜,系真系芒果味,系好清新,捞埋椰汁、芒果同啲饭,大癫 好好食😋好似去咗转泰国最出名嘅芒果糯米饭🙌🏿🙌🏿🙌🏿推✨Lychee Rose $78钟意荔枝味既朋友,绝对可
2个人食左6 样野☺️☺️好饱好满足😆
✨咸蛋黄青木瓜沙律$68
呢个前菜,酸酸哋好开胃,好清新嘅沙律🤤
✨炭烧少嗲鸡串$98
✨泰皇海鲜冬荫功(半例)$168
✨咖喱原只虎虾球$268
咖喱味道好浓,好惹味,虾球大大只,好好味😋大推呢个🙌🏿
✨原个菠萝炒饭 $268
✨雪糕芒果糯米饭$138
✨Lychee Rose $78
钟意荔枝味既朋友,绝对可以叫呢杯💕💕🤤🤤满满荔枝同玫瑰香味☺️☺️唔太甜,酸酸地,都系好清新❤️❤️🤤推
✨Songkran $78
呢杯Mocktail都好好饮呀🤤🤤充满咗生果同果味,好正🤤又唔会太甜,都系好清新🫶🏿🫶🏿❤️💕推