2023-04-13 790 浏览
👫平时捐窿捐罅揾新嘅野食😘我哋最钟意帮衬一啲小店🍴对我黎讲🈶️好嘅食物质素系非常重要👍当然若果仲可以兼顾到打埋卡就更加好喇🥳今次呢间餐厅唔单装修靓又坐🉐️舒服✅而且价钱仲好亲民添🥳🍳招牌All Day Breakfast 🌈呢个All Day breakfast 真系丰富到极呀🥳抵食🈯️数爆灯💡即叫即做🔥薯饼仲脆卜卜添👍假期食番个brunch真系唔错呢🥳▫️鸡扒▫️煎蛋▫️菇菌▫️牛油果▫️薯饼▫️蕃茄▫️牛角包▫️德国肠▫️春卷🐷香煎黑毛猪柳拌沙律薯条 🌈呢个黑毛猪柳脂肪较少👍所以啲肉好嫩口又无筋🥳配埋薯条就最夹不过喇👍🍊冰橙咖啡 Orange Black 🌈最近爱上咗Orange Black🍊若果午餐时段比我系menu见到呢杯我近期大爱嘅冰橙咖啡我就一定会拣喇🥳喜欢佢带有甘香嘅咖啡味同埋微甜嘅橙香🍊加埋一齐嘅口味就令我超欣赏喇🥳☕️cappuccino 🌈呢杯Cappuccino 嘅咖啡香味都唔错❤而且口感都几滑添🥳🥳

🍳招牌All Day Breakfast

▫️鸡扒