2024-11-16
2040 浏览
听闻海洋公园附近有间扒房超正,一定要去试!今日终于轮到我啦😛早两星期前已经订好了枱,拖埋gf嚟食个靓靓午餐💓订枱时落咗remark想要静静地嘅位置🤞🏻餐厅🍴好彩今日唔算full,餐厅亦都有记得安排🥰呢点一定要赞!👍🏻👍🏻午餐包括了自助Salad吧,款式超多,食材品牌亦十分之高,呢点已经值回票价😚我就挑选了Grilled Okra、Spicy Salami、American Chicken Tender☺️,一入口令人感觉幸福满泻💓主菜方面,我拣了Madagascar King Prawn🤩虾🦐足足有手掌✋咁长,每口虾肉丰厚味鲜。虽然虎虾以烧烤制作,但完全没有烧焦烧干的感觉,火喉岩岩好!gf试呢个USDA Black Angus Ribeye 🥩安格斯肉眼啖啖都有浓郁的口感,搭配红酒或白酒真系都流!肉眼脂肪分布均匀,呈现出大理石纹路,每一口都能感受到脂肪在口中融化,更有丰富的口感层次。我们都好喜欢餐厅的宁静环境,装修得份外有格调,令我们可以慢活地享受一个美丽午餐。
早两星期前已经订好了枱,拖埋gf嚟食个靓靓午餐💓
,一入口令人感觉幸福满泻💓
虾🦐足足有手掌✋咁长,每口虾肉丰厚味鲜。
虽然虎虾以烧烤制作,但完全没有烧焦烧干的感觉,火喉岩岩好!