餐厅: 南海一號
资讯:

2021-04-13 1770 浏览
疫情关系已经好少出去食饭,今日一行8人出去食餐好环境好靓嘅地方食晚饭🥣!一入到去已经被超靓嘅景观吸引住,好快我哋就攞到位!坐低就有个虾片小食,唔知系咪肚饿关系已经好好味😋开始有嘢食啦!金蒜拍青瓜,陈醋云耳,爽口又清甜非常好食!再嚟一个脆皮BB猪,好食、南海炖锅翅,哗!非常浓郁嘅汤再嚟片皮鸭,好味! 我最爱😝一条鱼蒸虎杉班,我已经好饱了!在黎个鹿儿岛和牛生菜包、珍珠鲍鱼糯米饭,样样嘢都咁好食已经饱到上心口!再嚟多一个冰花南瓜西米露、红枣糕、红豆糯米糍, 超满足🎉有机会一定试埋佢个午市点心🥧
有机会一定试埋佢个午市点心🥧
脆皮BB猪