2023-07-01
健康晚餐$398🥑🦀欧陆式小食 牛油果蟹肉他他蕃茄加埋洋葱🧅味道开胃,唔中意洋葱既我佢整到唔会好抗拒!加埋蟹肉口感丰富,牛油果就比较生同实,如果熟啲就更加好!☺️🍅健康菜汤劲足料菜汤🤩🤩佢仲加左红腰豆🫘煲,真系好少有!同埋真系好健康~味道同罗宋汤一样味。🐮 炭烧护心柳刺身带子超出色既牛柳!!呢个质素对得起价钱!☺️口感软绵绵~☺️肉汁好多~正!因为呢个系健康晚餐有营养师计埋卡路里而呢个系生酮餐无碳水,所以加入左好多蔬菜,有𝐁𝐛露笋、大啡菇、三色椒🫑、野菌、沙律🥗菜😚、大蒜,又好食又健康❤️晚宴套餐$288🥑🦀欧陆式小食 牛油果蟹肉他他🍄98%野菌忌廉汤+$38超浓!!😍😍😍好好饮,包点住汤食又有一番风味😋😋👍🦐🍚马赛海鲜饭青口份量好多!有一粒带子同大虾🍤🤩意大利饭好入味~浓茄味☺️👍不过就无咩大惊喜🤔是日甜品 卷蛋🐣法式焦糖炖蛋唔会好甜!焦糖脆卜卜☺️质地比较似奶冻🤔🍵伯爵茶茉莉茶个杯超靓!!所以一定要叫花茶😍😍
🥑🦀欧陆式小食 牛油果蟹肉他他
🍅健康菜汤
🐮 炭烧护心柳刺身带子
晚宴套餐$288
🥑🦀欧陆式小食 牛油果蟹肉他他
🍄98%野菌忌廉汤+$38
超浓!!😍😍😍好好饮,包点住汤食又有一番风味😋😋👍
🦐🍚马赛海鲜饭
是日甜品 卷蛋