估唔到系荔枝角都有间吸引使咁高质嘅食西餐饮咖啡嘅地方💕呢间餐厅位于荔枝角地铁站附近,喺工厂区入边,虽然开设咗喺工厂区,但系入边环境同装修系非常之靓同优美。咁靓嘅餐厅,食嘢嘅心情都特别好!今次试咗个2个lunch set💕英式炸鱼薯条,炸鱼非常松脆可口💕同埋食物份量都非常足够!大大份!配上啲他他墙!口感丰富,非常满足到味蕾!平时出边食嘅猪扒,一系好干身,一系就好嚡湿湿。但呢间嘅猪扒非常之皮脆肉嫩!食落去啲肉质系软绵绵,口感好好!我本人系唔钟意食玉桂味嘅嘢,但系呢度配上肉眼扒系完全冇违和感!非常好味!另外值得一提嘅就系呢度跟set嘅餐汤,今日系食蕃茄汤,蕃茄汤非常之新鲜!好Juice嘅鲜蕃茄味!🤣成个环境气氛好好,食饭有一个好好嘅体验💕
估唔到系荔枝角都有间吸引使咁高质嘅食西餐饮咖啡嘅地方💕
今次试咗个2个lunch set💕

成个环境气氛好好,食饭有一个好好嘅体验💕
2024-08-27