系OpenRice见到呢间餐厅有干花系天花做装饰,环境又几阔落舒服,一于约朋友黎聚下倾下啦😘1️⃣🥩 澳洲肉眼扒(8安士).薯条.香草烧汁 ($148)朋友话好耐无食扒,见佢brunch set价钱几抵,所以就系叫黎食下🤣🤣肉眼扒我地叫左七成熟,餐厅煎得好好,唔会太熟,而且牛扒好juicy😚有时怕煎得太老会好难切🫣而且薯条系粗薯条,都炸得好好食,唔会太干柴🤤🤤2️⃣🍕 风干巴马火腿薄饼($148)风干火腿同芝士一直系pizza既最佳拍档🤪咸香既火腿配埋拉丝芝士岩岩出炉时真系好香😘而且pizza批底焗既时间都刚好👍🏻pizza面放左淋左黑醋汁既沙律菜,令pizza味道更清新💞3️⃣☕️ Hot Latte(跟餐加$20)热拿铁咖啡同奶既比例我喜欢😘唔会太苦。咖啡表面有油脂,拉花拉得靓又keep到,有靓拉心情都开心啲😝4️⃣🥤 Iced Moaha(跟餐加$20)冻既mocha就味道都系好饮既,虽然无拉花,但有少少脏脏feel都靓既😝味道都系好饮既,唔会太甜,朱古力味融合埋咖啡味,面头仲加左啲朱古力粉做装饮,饮落有少少脆😛

2️⃣🍕 风干巴马火腿薄饼($148)

3️⃣☕️ Hot Latte(跟餐加$20)

4️⃣🥤 Iced Moaha(跟餐加$20)