今日嚟到日本野食日本嘢🤣环境好阔落,咁啱坐卡位都好舒服~食物种类嚟讲,佢唔算好多选择,主要有啲寿司、刺身同有啲主食等等,而且价钱都偏贵少少~套餐都大约要$130起跳,$130叫个鸡扒餐不如叫个贵餐😂我叫咗个石烧霜降和牛 ($218)🥩可以拣汤同沙律~我就拣咗沙律,略嫌沙律有啲太简单,只有青瓜丝、蟹柳同蟹籽,个人觉得如果有啲生菜、蕃茄、粟米会丰富啲🙈个石烧牛就真系有返啲质素,大约有十块牛肉🥩牛肉肥瘦均称~入口都非常有香浓牛肉味同埋油香,我觉得系几好食嘅~加上有只温泉蛋,我将佢加埋入个饭到食,味道冇咁dry👍呢个餐亦会有一杯饮品,食完成个餐都觉得系饱嘅~整体嚟讲,我觉得价钱略为进取少少,同埋食物上都有进步空间~继续努力!💪
今日嚟到日本野食日本嘢🤣环境好阔落,咁啱坐卡位都好舒服~

食物种类嚟讲,佢唔算好多选择,主要有啲寿司刺身同有啲主食等等,而且价钱都偏贵少少~套餐都大约要$130起跳,$130叫个鸡扒餐不如叫个贵餐😂

石烧霜降和牛

2021-11-04