餐厅: 九龍餐室
资讯:

2023-02-05 744 浏览
在尖沙咀行行下街覺得餓,想搵間茶餐廳食下下午茶,點知周圍都好多人,見呢家滿座但咁岩有人走就試下。一入去見到都好多卡位,座位是比較舒服,但環境衛生方面有待改善。今次我地叫下午茶諗住嘆下,又見門口有出爐麵包,所以點了一個「低糖紅豆扭包」及「足八吋熱狗+紅豆冰」。(留意: 堂食麵包要加$1)「低糖紅豆扭包」是好吃,唔太甜 味道岩岩好,麵包都好鬆軟。但熱狗方面就係個八吋係特別d,味道正常,另外紅豆冰就因為下午茶餐唔洗加錢就叫左,但隻杯就好silm😅
(留意: 堂食麵包要加$1)

「低糖紅豆扭包」是好吃,唔太甜 味道岩岩好,麵包都好鬆軟。

2023-02-04