2011-09-26 20 浏览
留意左呢间意大利千层面一段时间,由佢岩岩开到而家,眼见等位食野既人越来越多,虽然要坐系出面..位置唔多,但见到价钱同食物都咁吸引..终于都要试一次啦!!but好可惜..坐低冇耐就落起微微细雨,but唔紧要..因为如果佢唔系咁样小本经营,我地都唔会食到呢个质数竟然会有呢个价钱点左一个2人餐,有一客千层面,一客薯仔,一个pizza,2罐可乐..盛惠 $135千层面,呢个冇得选择既..得一款,应该就系佢地既招牌千层面啦..每一层既面中间夹住厚厚既肉酱,芝士,加埋上面既茄汁..so good~!呢个薯仔我觉得系几款野入面最好食既~有几款拣,我呢个系忌廉薯仔..d薯仔食落唔会好似薯蓉咁粉..软硬度刚好..浓浓既忌廉味..正pizza都有几款拣..我呢个系烟三文鱼,味道同料都好足,皮系果种薄薄脆脆既..唔会食完就滞到咩都食唔到虽然d野黎到睇落全部都细细碟..但食完真系好饱嫁~~我觉得呢餐真系抵食到晕

2011-09-23