2016-07-09 1205 浏览
听人讲尼个食物沙漠有正野食,琴晚就去试下! 一去到已觉环境唔错是日餐点我嗌左G, 加个小食同特饮:先黎个餐汤,系我最爱嘅杂菜汤: 好多菜,啲汤嘅味好浓,好开胃,又不会太咸,茄味强! 我好中意黑松露鲜虾炒意粉: 最近爱上黑松露嘅味道,就点黎试下! 果然有令我失望,虽然松露唔多,但食落都带淡淡松露香,加埋啲菇类真系好夹啲意粉仲好好口感,非常弹牙,我最怕煮林晒嘅意粉。另外,本来怕炒意粉会好油,但又唔会㖞鲜虾非常弹牙,亦算大只,鲜味一般,但胜在口感非凡! 赞加$6特饮→芦荟水晶绿茶(少甜): 尼个完全系我杯茶! 少甜后果然唔会好甜,好岩我饮有芦荟粒粒同绿色啫喱物体,有得食有得饮芝士焗西兰花: 好大份! 上枱热辣辣芝士味唔算好重,忌廉味多,但又几夹㖞令成件事! D cream又好滑~ 西兰花焗嘅火喉刚好,爽口得黎唔系好硬唔够熟个种,推介! 另外,待应都好有礼物,有笑容。住马鞍山人士可多黎食
是日餐点
我嗌左G, 加个小食同特饮:
鲜虾非常弹牙,亦算大只,鲜味一般,但胜在口感非凡! 赞
有芦荟粒粒同绿色啫喱物体,有得食有得饮
芝士焗西兰花: 好大份! 上枱热辣辣

另外,待应都好有礼物,有笑容。住马鞍山人士可多黎食
2016-07-08
  • 芝士焗西兰花