上面见到有人打卡呢间洋食商店,见到啲相已经bookmark咗!环境真系好靓,处处都系打卡位,仲可以扭蛋同打机🤣🤣✨招牌锅物2人餐(黑牛寿喜烧炖饭) $574‼️佢有两个2人餐,今次拣咗呢款有炖饭有串烧😍嘢食上齐之后店员会帮忙烧,呢度嘅寿喜烧系关西风,会有砂糖炒起,第一嚿牛肉会偏甜。先有牛油烧香,之后再放牛肉!可能因为之前食过更加甜嘅寿喜烧,所以我觉得呢度嘅寿喜烧唔算甜(刚刚好)牛肉好软腍,加埋蛋汁真系一流!‼️食完肉就开始煮啲蔬菜,加咗寿喜烧汁嘅蔬菜都系偏甜口味(个人大爱)特别系洋葱同菜都好好食~‼️最后落埋个炖饭落去煮到收汁就ok!因为自己系钟意甜口😂个炖饭真系开正我个饭,好入味,甜甜的,又creamy,好食!跟餐会有2个小食我拣咗✨明太子玉子烧‼️明太子份量多,加埋粒粒脆卜卜嘅蟹籽,口感好丰富!✨激厚牛舌‼️一口咬落去系几软腍,同埋烧到好入味✨串烧拼盘‼️入面有虾,秋葵,菇,鸡翼,菠萝同五花肉~种类嚟讲都算多,菠萝一啖咬落去大爆汁!好正🤣
环境真系好靓,处处都系打卡位,仲可以扭蛋同打机🤣🤣

✨招牌锅物2人餐(黑牛寿喜烧炖饭) $574

‼️佢有两个2人餐,今次拣咗呢款有炖饭有串烧😍

‼️最后落埋个炖饭落去煮到收汁就ok!因为自己系钟意甜口😂

跟餐会有2个小食我拣咗
✨明太子玉子烧

‼️明太子份量多,加埋粒粒脆卜卜嘅蟹籽,口感好丰富!

✨激厚牛舌

‼️一口咬落去系几软腍,同埋烧到好入味

✨串烧拼盘