2022-07-14
👍🏻 蓝青口配香蒜、洋葱、白酒忌廉汁🍾蓝青口充满著蒜香同忌廉嘅香味🤗青口饱满圆润 口感唔错 仲会系酱汁中食到淡淡既海水味😍👍🏻 意大利扁面配烤大虾、虾油、龙虾汁🦞烤过既大虾能够将虾油完全释放出黎 离远已经闻到😉大虾新鲜大大只 虾肉弹牙 意大利扁面质感唔错 虽扁但有口感 再配埋虾油及龙虾汁调味 香浓惹味👍🏻 Marble Affogado🍫☕️店内招牌甜品 朱古力慕斯上放上一大球云呢拿雪糕 然后再会有一小杯嘅咖啡比你倒在上面 所以个甜品味道层次非常丰富💁🏻♀️朱古力、咖啡、云呢拿相互配合 效果出色 令人回味既甜品!👍🏻 Summer(热情果、青柠)热情果味道颇出 有少许偏甜 但加上青柠、柠檬嘅酸味 整体感觉非常清新自然 最适合热辣辣嘅summer🌞注意事项⚠️- 餐厅环境不错 有左霓红灯作为concept 适合饮酒聊天🍸
👍🏻 意大利扁面配烤大虾、虾油、龙虾汁🦞
👍🏻 Marble Affogado🍫☕️
👍🏻 Summer(热情果、青柠)
注意事项⚠️