2021-09-22 205 浏览
今日专程去支持呢间想去咗好耐嘅良心小店。大约下午12.20 到,店唔大,光线充足。得约10 张枱(主要系二人坐)。冇乜人,拣咗最入面角落头,清静。服务员好有礼貌,恰到好处。介绍咗点餐方法(选好后出前枱落单、俾钱,等厨房做好按号码送到)便leave us alone.我哋叫咗北非焗蛋- 几特别(有啲似之前食过嘅士耳其焗蛋)。微微棘,几醒胃。望落细细,但系加埋少少面包,够晒。另外叫咗个芝麻bagel (蛋同ham),份量小小,刚好配合我要求(晚上要做节,食大餐)。饮品叫咗dirty 同cuppacino , 味道同presentation都满意。我哋食咗约60 分钟,见所有枱都已经满咗,主动早啲埋单交枱,希望店可以做多转。总体而言,地方,服务,食品质素都好好。肯定会再嚟支持!👍👏👍👏👍👏😜
今日专程去支持呢间想去咗好耐嘅良心小店。
2021-09-21