2016-06-20 678 浏览
其实我嘅题目有D歧义喇,人地真系唔系好甜嘅,甜度啱啱好,不过对于我来讲,食甜嘢真系幸福到飞起吖!我地来嘅时候系下午,所以人唔系几多,唔使排队,平时像唔排队嘅话简直系发梦,聪嫂太旺喇成日都系排长龙嘅。龙眼椰果冰你地一定要食吖,好正!龙眼清甜肉大件又多汁,椰奶味好浓,加埋d弹牙嘅小珍珠,真系无论口感或味觉都有足够嘅享受!榴莲班戟,适合榴莲爱好者,唔食榴莲嘅一定唔好点,因为榴莲真系好大粒吖,榴莲味好浓,钟意食嘅真系好口福吖,班戟皮软软嘅然后有d冻冻地,里边仲有d雪糕,+埋榴莲真系,榴莲黑糯米,其实我依家系度向钟意食榴莲热同胞放毒,又系香甜嘅榴莲,+买糯糯嘅黑糯米,弹牙小珍珠,味道一绝!其他芒果之类嘅都非常真材实料,得闲来试下喇!
龙眼椰果冰
榴莲班戟