2018-04-27
呢日返晏,一身起就想食甜野,为左阵间有多啲动力做野,返工之先就约左几个朋友系附近食个甜品,饮啖糖水先去开工!呢度有几间糖水舖,见到呢间既装修都几别致,咁就好随心咁入左去....除左糖水之外,呢到有啲咸食,我地反正都未食lunch,所以就叫左4件松露挞试下有惊喜啵,个挞皮够薄够脆,个松露味好香我地仲贪得意叫左个新出既椰皇肉燥饭黎试个肉燥饭都几香,食落仲会有淡淡既椰香渗出,都几特别而附送既糖心蛋真心正,流心又入味!!!食左咸食打左个底之后就睇下有咩甜品,中西式既都有,选择都几多,我地首先要左芒果吐司粒粒山share卖相一流味道都几好厚切既多士粒烘得够脆,芒果够甜,连埋香甜既吉士酱同雪糕食,唔错唔错跟住我地就自己各自拣左碗糖水食朋友拣既都系冻既糖水,一个叫『龙颜大怒』,另一个系新系列既『重口味』,佢地都话几满意自己所拣既糖水,话食落好有层次,啲味道又夹,食完透心凉而我返而拣左个热既炖品:桃宝燕窝椰皇鲜奶我都好满意我所拣既呢款糖水呀,好重椰香之余又足料,里面既炖奶好香溜,感觉滋润又养颜------------------------------食物质素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最优)价格水平:💰💰💰(5
有惊喜啵,个挞皮够薄够脆,个松露味好香
我地仲贪得意叫左个新出既椰皇肉燥饭黎试
个肉燥饭都几香,食落仲会有淡淡既椰香渗出,都几特别
而附送既糖心蛋真心正,流心又入味!!!
卖相一流味道都几好
跟住我地就自己各自拣左碗糖水食
而我返而拣左个热既炖品:桃宝燕窝椰皇鲜奶
食物质素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最优)
价格水平:💰💰💰(5💰最贵)
环境装修:✨✨✨✨(5✨最好)
服务态度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)
整体评分:❤❤❤❤❤❤❤❤(10❤满分)
是次评论及分数视乎进餐当天的品质而订,亦同为个人观感:)