2024-08-12 1291 浏览
以前旧店已经食过N次,每次都开心而回,今次搬咗新店,转咗做cafe,紧系要嚟试吓,开张第3日,有幸成为第一枱晚市客人,我哋一行11人,菜单依旧厨师SaSa发板,嚟到cafe 紧系要试吓咖啡,拣咗菠萝咖啡,由新鲜菠萝打汁而成👍🏻,柑橘咖啡,大多数朋友点咗Costa del Sol Orange Tea , 入面有几种新鲜生果,仲有彩色遮仔做装饰😃。天气热先嚟个冻汤。头盘有几款小食:芝士、18个月Serrano白毛猪火腿、鳀鱼、番茄长棍包、三色椒八爪鱼同西班牙煎蛋。主菜有墨汁西班牙海鲜饭。最后当然唔少得既甜品:自家手工Gelato 有三只味(椰子、开心果及姜橙皮)、西班牙吉拿棒、窝夫配意大利开心果酱+开心果碎+新鲜无花果。小小cafe,充满欢乐既晚上,配上美味既食物,真系食到又系开心又满足,超劲饱。以后又多一个地方选择,期待餐厅稍后增加更多款饮品及甜品😋
2024-08-09
庆祝纪念
生日
  • 自家制Gelato  (椰子、开心果&姜橙皮)
  • Sweet  Churros  with  Fresh  Fruit
  • Rose  Pistacho  Waffle  with  Fresh  Fruit