2021-09-16
𝒥𝒶𝓅𝒶𝓃𝑒𝓈𝑒 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒯𝒾𝓊 𝒦𝑒𝓃𝑔 𝐿𝑒𝓃𝑔呢间已经唔系第一次食啦,佢比钻石山果间坐得舒服同埋好味𝘥。佢系用手机点餐,系𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘩𝘰𝘶𝘳 𝘴𝘵𝘢𝘧𝘧唔多既情况下𝘴𝘦𝘭𝘧 𝘴𝘦𝘳𝘷𝘪𝘤𝘦都几好😆今次继续食佢既二段料理🥰🌟牛油蜜糖芥末锅烧黑椒炸鸡 𝗛𝗼𝗻𝗲𝘆 𝗠𝘂𝘀𝘁𝗮𝗿𝗱 𝗣𝗲𝗽𝗽𝗲𝗿 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻佢既炸鸡🍗真系冇令我失望,炸得好香脆,入口酥脆🤩但有少少唔钟意𝘥黑椒味太出,加左牛油蜜糖食完一粒又想再食😋🌟蕃茄锅烧芝士炊饭 𝗧𝗼𝗺𝗮𝘁𝗼 𝗛𝗼𝘁𝗽𝗼𝘁 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲 𝗥𝗶𝘀𝗼𝘁𝘁𝗼今次个蕃茄饭比较干身,个人比较钟意湿少少🤏既𝘳𝘪𝘴𝘰𝘵𝘵𝘰,个饭够热,拌埋芝士可以拉丝🫕蕃茄芝士呢个配搭真系不败😆😆😆🌟冲绳海盐焦糖冬甩雪糕 𝗢𝗸𝗶𝗻𝗮𝘄𝗮 𝗦𝗲𝗮 𝘀𝗮𝗹𝘁𝗲𝗱 𝗖𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗹 𝗗𝗼𝗻𝘂𝘁 𝗜𝗰𝗲 𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺 💕💕💕虽然食完主食都已经够饱,但系个甜品又系另一个胃😋中间有一个海盐雪糕,上面淋左少少𝘤𝘢𝘳𝘢𝘮𝘦𝘭,所以咸咸地又甜甜地,冻冻地又暖暖地🥳好正😜我好钟意将个冬甩🍩整开一粒粒咁点住雪糕黎慢慢食,冬甩本身暖暖地,雪糕既精华融左比冬甩吸收劲好味!😆😆😆😆📍 𝐀𝐧𝐭
😆今次继续食佢既二段料理🥰
📍 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐬𝐡𝐢𝐦𝐨 𝐂𝐚𝐟𝐞 & 𝐁𝐚𝐤𝐞𝐫𝐲