2022-12-08
🇭🇰甜品主食都一流|捧住个肚走🇭🇰#foodxxe_尖沙咀#foodxxe_铜锣湾#foodxxe_cafe#foodxxe_甜品第一次去 @dazzlingcafe.hk 有个唔太好嘅经验😕 上次去尖沙咀分店 职员好西之余 餐具仲要超污糟🧐 但决定比多次机会佢地!铜锣湾分店今次做得好好❤️/🌟整体🌟✔️环境宽敞 坐得舒服😍✔️今次职员态度好好 有礼貌✔️性价比极高 食物高质且多款式😝✔️有加1️⃣服务费/👻2022万圣节2人餐👻 $488➡️2人餐份量好大 两个女仔完全食唔晒😆我地见好多都系三人食🤓🥗香料鸡腿凯撒沙律🥗✔️鸡腿相当嫩滑 生菜清新 好岩做餐前菜😍🍟松露薯条🍟✔️上枱果阵热辣辣🔥✔️有齐松露蛋黄酱 同 茄汁🥫🧐但松露味唔算好出🥹❣️明太子意大利面❣️✔️之前系第二度食过明太子面 觉得好腥好难食 之后就唔敢食 但呢个意粉完‼️全‼️唔‼️腥‼️好好食!✔️creamy 得黎 绝对唔腻 ❤️🐣青酱奶油鸡腿意面🐣✔️青酱香浓 芝士味重🧐今次嘅鸡腿冇沙律嘅嫩滑 比较鞋身 去到最后意粉比较干🍫布朗尼蜜糖吐司🍫✔️食到最后 发觉已经好饱 但仲有个甜品啊😝✔️餐厅好细心 会将吐司切到细细旧 方便你食🫶✔️最特别系布朗尼 湿润之余 朱
🌟整体🌟
✔️最特别系布朗尼 湿润之余 朱古力味仲好重💕
🥤两杯奶昔🥤
✔️卖相吸精 但味道冇咩特别😆
佢地唔单止有意粉 仲有意想不到嘅台式野🤣总有一款岩晒你❤️
回头指数:4.8/5 食物质素:4.8/5 性价比:4.7/5
环境:4.8/5
地址:
铜锣湾告士打道311号皇室堡3楼313-314号舖
电话:2881 5318
🔺其他分店:尖沙咀🔻
#好西#铜锣湾美食#港岛美食#美食地图#尖沙咀美食#cafe#奶昔#吐司#青酱#dazzlingcafe#halloween#明太子#鸡腿#朱古力#布朗尼#士多啤梨#意粉#黑松露#薯条#甜品#dessert#cream#旺角美食#雪糕