2024-01-18
我地拣咗个晚市二人套餐。套餐包两个餐汤,三个前菜,两个主菜同两杯饮品。都未叫嘢食就已经上咗餐包同黑醋。真系好抵食㗎!🍲🥗🍛🥤🥘厨师精选餐汤餐汤度有个炸波波,食落好香,好有口感㗎!🐟🐟🐷三款前菜前菜有白鳀鱼茄子蓉多士,超特别嘅,绝对值得一试㗎。仲有地中海风味烤多春鱼同意大利风干火腿拼盘,都几唔错㗎。🍆🐟🥓🐷手工意式薯团配烟肉蕃茄酱烟肉好厚身,食落好香口,同埋个薯团超级好味㗎。🐮炭烧安格斯封门柳配烧汁薯条我地仲加咗$90升级做炭烧安格斯封门柳配烧汁薯条,食到炭烧味,牛肉好嫩,好好食㗎!薯条上碟仲热辣辣,外脆内软🥩🍟☕️是日精选茶当日喺桂花茶,好香桂花味🍵 matcha lattematcha味好浓郁,唔系太甜🍵🐚新鲜青口配茴香酒汁另外我哋散叫咗份青口,青口好大只,又新鲜,冇沙嘅!好好味㗎!🐚🍰甜品加配左2份甜品,一款系奶冻配百香果酱,好creamy好好食。另一份系Tiramisu,唔会漏同好有口感㗎。两份甜品都值得加钱去试㗎!🍮🍰
🥘厨师精选餐汤
餐汤度有个炸波波,食落好香,好有口感㗎!
🐟🐟🐷三款前菜
🐷手工意式薯团配烟肉蕃茄酱
烟肉好厚身,食落好香口,同埋个薯团超级好味㗎。
🐮炭烧安格斯封门柳配烧汁薯条
☕️是日精选茶
当日喺桂花茶,好香桂花味
🍵 matcha latte
matcha味好浓郁,唔系太甜🍵
🐚新鲜青口配茴香酒汁
🍰甜品