2021-07-12
🐮Angus Sirloin With Potato Gratin Veggies 💰$228😈呢间小店系主打好岀名食Pancake同梳芙里既😬同埋佢呢间铺头好细真系得两枱到😳同埋多数都要Book唔好就咁WalkIn如果唔系有排等😳佢呢个Angus Sirloin都好有肉味不过朋友唔食咁生所以就叫7成熟😟系硬少少不过朋友食开熟就唔关餐厅问题😎同埋佢个焗原只蒜头都超好食同埋食完个口真系好大阵味不过真心正🍝Prawn With Squid Sauce Spaghetti 💰$118😈而佢个大虾墨汁意粉🍝佢个墨汁好浓大家要注意会食到成个嘴都系黑蚊蚊🤣不过佢个虾就无咩特别食唔到个种好香既大虾感觉🦆Foir Gras in Toast & Salad💰$92😈个鹅肝反而都好好食🤤佢煎得好香脆仲好重个种鹅油味再连埋个多士食口感好好😎不过就稍嫌个鹅肝有少少细块🖤焗法式田螺伴薯蓉💰$65😈而佢个田螺有六件整体都不错个薯蓉都好滑身仲焗到个面有少少焦脆而田螺都好食🥠Nutella Banana Crepe 💰$66😈我每次黎食都系食梳芙里但今次朋友仔就介绍我试佢地个Nutella Banana Crepe
💰$228
💰$118
🦆Foir Gras in Toast & Salad
💰$92
🖤焗法式田螺伴薯蓉
💰$65
🥠Nutella Banana Crepe
💰$66
😈我每次黎食都系食梳芙里但今次朋友仔就介绍我试佢地个Nutella Banana Crepe😳真系好食佢个Creep热辣辣少少香脆再个面加正Nutella同香蕉仲有球雪糕🤤个个口感好正外热内冻同埋佢成个都好夹好好食值得推荐