2022-04-01 784 浏览
由Beans开第一间舖就已经食紧😝 其实平时多数嚟都系食正餐,食过佢哋嘅意大利饭、意粉同蛋糕都几高质☺️最紧要系卖相够靓,加埋日光同成个餐厅嘅装修次次食完都心情靓咗🤪 今日同朋友第一次嗌佢哋嘅mixed berry waffle ($68)🧇 记得以前有人投诉过佢哋嘅窝夫点解唔系格仔饼咁嘅样而系donut咁嘅圈状🍩 但食落又真系窝夫嚟㗎㖞🤣 蜂蜜窝夫嘅蜂蜜同蛋香味都唔算重,偏湿润一啲,而且够松软👍🏻因为系即叫即制所以上菜个时好够热🔥但略嫌可以脆身一啲🤏🏻 侧边除咗劲多莓果🫐🍓仲有莓果酱同纯乳酪可以加落去,酸酸甜甜咁几refreshing 💦可以平衡返窝夫腻滞嘅感觉🥰益力多雪糕系偏雪葩嘅口感,但益力多味算系几重🍦加埋Oreo饼碎又出奇地几夹🤭