2022-01-21
葵广又有新开打卡甜品小食店啦!店名叫Something Cool 又真系无改错,主打雪糕甜品就系cool,小店款式未算太多,就只有有4款主要材料,有雪糕汉堡、雪糕班戟同雪糕三文治、雪糕菠萝包店主比大家可以自由配搭组合成自己独特的馅饼款式,套餐可以选择! 而且有咸食供应❤️雪糕汉堡 🍔 $35推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️当日的雪糕口味有6种,选择左香芋口味加入棉花糖及Oreo碎,店员先将原个送上方便打卡,表面加左糖浆,外层香脆温暖,真正外脆内软的代表! 口感丰富,为左影埋比大家参考,小编带定左刀仔现场切开比大家睇睇~之后店员都讲\话如果需要可以帮手切开,呢个食法就要注意雪糕溶泻,如果系攞上手食, 建议啖仔啖仔咁食都系唔错的食法。+$15 转套餐推介:⭐️⭐️⭐️⭐️选了炸面包,酥炸香脆再淋上蜜糖,简单得来对比之下邪恶又唔热气。食食下见佢个炸鱿鱼须相版好鬼吸引即时加单,原来最惊喜系呢款,食到我唔停口,下次再encore会再叫炸鱿鱼须,还有好多款口味未试,会试埋班戟比大家参考。👅美味: 9️⃣ 😮惊喜: 8️⃣💡性价: 8️⃣ 🐽饱肚: 8️⃣💫回头: 9️⃣ 👍推荐: 9️⃣
葵广又有新开打卡甜品小食店啦!
小店款式未算太多,就只有有4款主要材料,
有雪糕汉堡、雪糕班戟同雪糕三文治、雪糕菠萝包
店主比大家可以自由配搭组合成自己独特的馅饼款式,
套餐可以选择! 而且有咸食供应❤️
雪糕汉堡 🍔 $35
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
店员先将原个送上方便打卡,表面加左糖浆,外层香脆温暖,
真正外脆内软的代表! 口感丰富,为左影埋比大家参考,
小编带定左刀仔现场切开比大家睇睇~
如果系攞上手食, 建议啖仔啖仔咁食都系唔错的食法。
+$15 转套餐
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️
食食下见佢个炸鱿鱼须相版好鬼吸引即时加单,
还有好多款口味未试,会试埋班戟比大家参考。
👅美味: 9️⃣ 😮惊喜: 8️⃣
💡性价: 8️⃣ 🐽饱肚: 8️⃣