2010-01-02 3 浏览
一行5人9pm 黎到甜品大少,应该未系peak hour 的关系, 当时入面冇客, 睇见meau 有好多甜品都暂停, 心已一沉, 唯有系有限既choice 入面简啦.点知想叫雪耳炖世界一苹果, waiter 话已停, 而家转左炖雪梨, 不过今日雪梨都卖哂 !! 想叫苹果金宝, 又冇,. 乜都冇都唔知搅咩 !! 好啦, 卒之叫左心太软, 番薯糖水+番薯小丸子, 雪耳桂圆红枣清心丸糖水 , 芒果黑糯米.心太软 正正常常啦番薯糖水+番薯小丸子 等左半个钟至黎 !! 番薯糖水唔够姜味, 番薯小丸子几特别.雪耳桂圆红枣清心丸糖水 好多料, 唔差芒果黑糯米. d糯米有壳 ! 椰汁太少又唔够甜, 泰国餐厅比好食10倍总括黎讲.. 我唔会再黎.

心太软 正正常常啦
雪耳桂圆红枣清心丸糖水 好多料, 唔差
总括黎讲.. 我唔会再黎
$30 (宵夜)
  • 推介黎都冇用
  • 因为佢到时都冇必有