2019-01-31 41 浏览
金百利多餐厅就系人都知,贪佢地点方便,每次谂唔到食咩既时候都会去楼下拎传单睇下。上到去发觉间餐厅都几大,每张枱唔会话好近,仲有千秋玩,感觉几chill。朋友迟到,唯有自己研究下有咩食先,发觉原来下午茶买正价饮品1杯, 可以半价买指定食品1份, 有大约10款到,睇落都几吸引。小食拼盘小食拼盘都几丰富,有炸鸡、薯角、香肠同沙律,炸鸡炸得最好,里面肉质仲系好嫩滑。焗忌廉汁肉酱螺蛳粉肉酱份量好多,味道比较岩重口味既朋友 焗芝士白汁烟三文鱼饭超多芝士好正,三文鱼烟熏味好香,食落算新鲜焦蕉朱古力雪糕松饼全晚最惊喜既一道菜,松饼咬落好绵密,外面又有少少脆脆地,加埋浓浓既朱古力酱食落真系一流,成个甜品好邪恶。OREO朱古力冰雪乐味道偏甜,但朱古力味都算浓郁总括而言,食物还可以,甜品最好,但上菜速度好快,快到根本食唔切就已经上晒。

小食拼盘

焗忌廉汁肉酱螺蛳粉
肉酱份量好多,味道比较岩重口味既朋友

焗芝士白汁烟三文鱼饭
超多芝士好正,三文鱼烟熏味好香,食落算新鲜

焦蕉朱古力雪糕松饼

OREO朱古力冰雪乐
味道偏甜,但朱古力味都算浓郁