2023-08-23
2020.08.06 early dinner 准备去睇演唱会,拣咗嚟K11揾嘢食,再嚟呢间,之前食过lunch,味道都唔错。 上次嚟系想试芝麻鸡翼,但冇咗。今次有翻,点都要试吓😁 再加个明太子忌廉汁烟肉意粉,因唔太饿,食住先!上次女友饮过一杯饮品话好饮,所以今次都再叫,呢杯Growthring (honey+grapefruit juice+soda water)都几好饮😌可能我哋又钟意西柚汁啦😅呢个意粉食过两三次,都系好好味嘅,不过$178好似贵咗少少,日式脆炸芝麻鸡翼系女友之前食过,觉得好好味,但今次我就觉得冇乜特别,但都好味,但唔系够芝麻味唔够😅 到甜品,正呀!好味道😋😋 呢个海盐焦糖雪糕三文治,真系估唔到咁有惊喜,用心机制作,好靓,好特别,好好味,我哋觉得$88值回票价😃👍🏼