2024-05-12
落地大玻璃设计,坐窗边位🪟望出去好开扬🤗店内以鲜黄色为主色💛墙上挂上大量颜色鲜艳既画🖼中午☀️有埋自然光照入黎够晒光猛 • 好舒服😎。野食主打亚洲 • 新派西班牙 • 欧洲料理🍴,不过靓靓们黎依到💃🏻,应该都会主攻打卡📸甜品吧😚~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪Tapas Cold▫️ 黑毛猪火腿茄子卷辣红椒汁 ($89)用茄子🍆薄片,包住唔同既蔬菜🥬 • 彩椒💛❤️ • 青瓜🥒…表面仲有一小片黑毛猪火腿,整体感觉几清新💦.▫️ 西班牙火腿杂锦拼盘($199)依个拼盘好丰富呀🤩如果配埋酒真系一流呀🍷🥂杂锦既种类分别有巴拿马辣肉肠 • 莎乐美肠 • 西班牙辣肉肠,旁边仲有油浸蕃茄干🍅 • 沙律菜🥗 • 腰果.▪Tapas Hot ▫️ 炸唐扬池鱼仔 ($89)炸到脆卜卜,每条🐟都系胀卜卜 • 好肥美,配埋新鲜柠檬汁🍋,食落就冇咁腻啦😝.▪ 炭烧加拿大天然猪鞍 ($269)大块又厚身,冇过熟仲带粉嫩💕炭烧🔥表面多左重香气 • 风味,配蓉泥💚🤍旁边仲有薯仔🥔 • 芦笋.▪ 芝味双重奏 ($89)𝟐种芝味分别系𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 • 美式芝士饼🧀用曲奇砌得够
店内以鲜黄色为主色💛
墙上挂上大量颜色鲜艳既画🖼
中午☀️有埋自然光照入黎够晒光猛 • 好舒服😎。
野食主打亚洲 • 新派西班牙 • 欧洲料理🍴,
不过靓靓们黎依到💃🏻,应该都会主攻打卡📸甜品吧😚
▪Tapas Cold
▫️[C3] 黑毛猪火腿茄子卷辣红椒汁 ($89)
▫️[C5] 西班牙火腿杂锦拼盘($199)
依个拼盘好丰富呀🤩
如果配埋酒真系一流呀🍷🥂
▪Tapas Hot
▫️[T8] 炸唐扬池鱼仔 ($89)
▪[M12] 炭烧加拿大天然猪鞍 ($269)
大块又厚身,冇过熟仲带粉嫩💕
炭烧🔥表面多左重香气 • 风味,配蓉泥💚🤍
旁边仲有薯仔🥔 • 芦笋
▪[S6] 芝味双重奏 ($89)
𝟐种芝味分别系𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 • 美式芝士饼🧀
用曲奇砌得够靓,上面仲有仙人掌🌵 • 花花🌸造型朱古力🍫
旁边又加左好多唔同既生果,够晒色彩缤纷🌈
🔺以上价钱 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服务费