2013-06-28
呢间甜品舖最大特别之处系有得坐tatami. 比较日本feel, 而menu就做到好似旧时ge日本杂志咁. 无论系布置, 定系食品, 都落足心思. 甜品定食包括白桃特饮, 杂果蒟蒻, 登蛋. 个蛋好creamy好好食, 个杂果蒟蒻, d蒟蒻系波罗味的, 正常味道, 几好食. 上面有波罗粒同苹果粒, 仲有士多埤梨酱. 不过我就觉得个士多埤梨酱有d多此一举, 搅到个dessert太浓味. 个特饮呢… 好似水咁, 无味的…卖相 : 还好, 只系将三样野放系日式盘上面丸子好食! 丸子烧至微热, 上面有糖浆, 好似冰糖葫芦咁, 咬落口有小小糖浆ge脆口. 仲有红豆蓉可以点黎食, 好好~卖相 : 一流! 好似艺术品咁Overall: 好适合情侣或三五知己去倾计. 环境几好. 不过service就麻麻地, 同埋d野上得好慢, 不过晤赶时间都ok~
甜品定食
卖相 : 还好, 只系将三样野放系日式盘上面 丸子
卖相 : 一流! 好似艺术品咁 Overall: 好适合情侣或三五知己去倾计. 环境几好. 不过service就麻麻地, 同埋d野上得好慢, 不过晤赶时间都ok~