2019-04-27 860 浏览
今日去警察会打波,差啲打完就落大雨,真系连个天都唔钟意我哋啰 😭😭,唯有摘日打埋余下赛事!5 点 9 左右离开警察会,波友话食饭。 。 。有啲早㖞。 。 。咁打咗去誉宴问吓有无台啦,覆返就话今日多订台,叫我哋照去,佢哋会安排,由于坚系早,去到无乜人。我哋其实啱啱打波时食咗啲茶点,所以谂好食乜就算无侍应落单都唔急 🤣🤣🤣麻辣蟹鸡煲有麻辣香味,份量唔算大,味道可以; 小炒王正 👍👍 椒丝腐乳生菜普通,条鱼就唔系好得,队友话啲油有啲油益味,另外个堂剪猪就唔掂,都未熟晒 😐😐反而甜品又意想不到咁好㖞,马拉糕香口同松软,杨枝金露有香味唔会死甜,寿饱有咸蛋王平衡返莲蓉啲甜。我哋坐足 3 个钟,埋单 $988 唔算贵吖 🤣🤣到我哋走时仲有好多吉台,点解讲到好似无位比我哋咁呢?

我哋坐足 3 个钟,埋单 $988 唔算贵吖 🤣🤣

到我哋走时仲有好多吉台,点解讲到好似无位比我哋咁呢?

麻辣蟹鸡煲
小炒王