2022-02-28
之前Openrice送品味通行证就去左Crepe Delicious试下个期间限定Tasting Menu~铺头有2层 上面坐得好舒服好似去左外国🪄🍔迷你三式汉堡拼盘 $128呢个有惊喜!!三款手工汉堡分别系:和牛牛肉芝士汉堡、蟹肉汉堡和烧烤拉猪肉汉堡用木板上好适合打卡之余😝本来以为Crepe Delicious可丽饼为主 汉堡类只能睇 实际超好食!!三个之中我就最中意和牛汉堡,里面有好浓厚黑松露酱之余🙈和牛整得好软好juicy,切落去好多汁😇手撕猪肉成个好松软 配合甜酸酱好好食蟹肉咬落去好厚肉 汉堡面包做得好好 表面焗得好香脆但系咬落去好软🥰呢个好惊喜🍴🫐蓝莓宝石 $108雪糕就可以8款自选~试左开心果Gelato,好香开心果味之余唔会太甜🤤!!而且Gelato脂肪含量比普通雪糕低,罪恶感比较低xd可丽饼铺满蓝莓果酱,而且切开系蓝莓yougurt~!!但系个酱我就觉得略甜啦 配合冻雪糕食超夹🍨
铺头有2层 上面坐得好舒服好似去左外国🪄
🍔迷你三式汉堡拼盘 $128